Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

După ce s-au "fript", cei de la UTA evită discuţiile inutile. "O să vorbim despre promovare și alte calcule în ultimele trei-patru etape"

După ce s-au
Comentează 0

După eşecul cu Braşovul, şi etapa liberă, UTA a căzut rău în clasamentul ligii secunde. În week-end, mai precis duminică, la Şiria, vine Luceafărul Oradea, meci înaintea căruia antrenorul Laurenţiu Roşu face un pas înapoi. 

„Ne gândim să câștigăm fiecare meci, dar, din câte se vede, nu întotdeauna ne și iese. Ne-a durut mult înfrângerea cu Brașovul, o contracandidată directă la locul 2. Am suferit după meci, dar apoi ne-am revenit încetul cu încetul și am pregătit foarte bine meciul cu Luceafărul. Suntem concentrați pe ceea ce avem de făcut, vrem să jucăm bine și mai ales să luăm cele trei puncte. Mergem pas cu pas, nu mai vreau să vorbim despre promovare în condițiile în care mai sunt atâtea meciuri de disputat. Dacă e cazul, și sperăm și ne dorim să fie, o să vorbim despre promovare și alte calcule în ultimele trei-patru etape. Deocamdată, nu are rost, atâta timp cât azi poți pe locul 2, iar după un singur rezultat negativ poți cădea pe 4. Următorul meci va fi întotdeauna cel mai important pentru noi, indiferent cu cine și unde jucăm”, a afirmat antrenorul „Bătrânei Doamne”.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite