Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Două zodii de care nimeni NU are nevoie în viaţă

Persoanele din viața fiecăruia dintre noi au un rol bine stabilit, astfel că devin indispensabile. Prezența lor determină bunul mers al lucrurilor pe care le întâmpinăm, tocmai de aceea nu ne putem lipsi de ea. Fie că vorbim despre părinți, frați, surori sau cei mai buni prieteni, știm sigur că ne putem baza pe cineva de încredere atunci când avem cea mai mare nevoie.

Două zodii de care nimeni NU are nevoie în viaţă
Comentează 0

Contrar așteptărilor, există și tipuri de oameni de care nimeni nu are nevoie în viață, deoarece ei nu reprezintă o prezență agreabilă sau pur și simplu nu se pot adapta unor cerințe firești. Dacă ai printre cercul tău de cunoscuți aceste două zodii, cu care nu reușești să te înțelegi, mai bine evită contactul cu ele sau, dacă ai răbdarea necesară, încearcă să le explici unde greșesc și de ce se confruntă cu aceste reacții din partea celor din jur. Află despre ce este vorba!

Berbec

Nativa zodiei Berbec este atât de autoritară, încât nu își dă seama cât de mult îi deranjează pe ceilalți. Nu reușește să se facă plăcută oricât de mult și-ar dori, iar acest eșec o determină să renunțe la a mai depune eforturi în acest sens. Acționează mult prea rapid, fără să se gândească, și ajunge să regrete amarnic faptul că a fost impulsivă. Reușește să îi irite pe cei din jur cu atitudinea ei, dar nu pare să aibă o problemă. Părerea altora nu reprezintă un punct de reper pentru ea, astfel că se ghidează după propriile reguli.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.


Scrie un comentariu

trimite