Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Domnule Fifor nu vă mai lăudați cu stadionul din Craiova? De ce?

Noul stadion din Craiova așa cum reiese din Nota de fundamentare a Hotărârii de Guvern pentru modificarea stadionului este nevoie să se schimbe, deoarece nu a respectat normele ISU.

Domnule Fifor nu vă mai lăudați cu stadionul din Craiova? De ce?
Comentează 3

Înălţimea a fost redusă cu aproape 10 metri. Urmare a optimizării înălţimii acoperişului şi reducerea înălţimii maxime la 50,14 metri, faţă de 60 metri înăţime. Arena din Craiova în valoare de 52,6 milioane de euro, trebuie reparată înainte de a fi inaugurată. Normele ISU nu corespund, mai trebuie construit un etaj, arena nu rezistă la vânt. Pentru a se încadra în costuri, a fost micşorată cu 10 metri. Asta, deşi în acest moment e instalat inclusiv acoperişul.

Am avea câteva întrebări pentru domnul senator Mihai Fifor:

- cum a făcut calculele guvernul când a alocat, încă din start, o sumă atât de mare, care acum s-a dovedit suficientă nu numai pentru construcţia, dar şi refacerea stadionului din Craiova?

  • când s-a aflat că studiul de fezabilitate iniţial şi proiectul sunt greşite, cine plăteşte pentru aceste erori?

  • cât ar fi costat lucrarea fără aceste lucrări de reconstrucţie că nu se menţionează în actele guvernului?

Nu vă este așa un pic rușine să criticați administrația locală arădeană în ceea ce privește bazele sportive, în special lucrările de la Stadionul Francisc Neuman (n.n. „Stadionul UTA este în construcție, cu întârzieri, pe un plan care dezavantajează la toți parametrii această emblemă a Aradului” este citat din Mihai Fifor).

În primul rând domnule senator Fifor administrația arădeană are grijă de cetățeni, de siguranța lor, nu sifonează bani dați cu atâta ușurință clientelei politice a lui Dragnea, nu face lucrări neconforme cu planul ca pe urmă să asiste la o eventuală catastrofă.

Sperăm ca pe viitor să vă abțineți de la comentarii, atât domnia voastră cât și slugile ajunse parlamentari PSD de Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite