Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Descinderi DNA în vămile arădene. Polițiști de frontieră ridicați pentru audieri după ce ar fi primit mită

Procurorii DNA Timișoara, împreună cu ofițerii DGA, au decins în toate punctele de frontieră din județul nostru, dar și la sediul Poliției de Frontieră Arad, de pe strada Mărășești.

Descinderi DNA în vămile arădene. Polițiști de frontieră ridicați pentru audieri după ce ar fi primit mită
Comentează 2

Operațiunea de miercuri a anchetatorilor vizează mai mulți polițiști de frontieră care ar fi primit în repetate rânduri mită de la cei care au tranzitat granița, mai ales șoferi de TIR.

Suspecții ar fi primit între 5 şi 10 euro ca să lase persoane să introducă în ţară diferite cantităţi de ţigări de contrabandă, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor. Unul dintre polițiștii de frontieră ar fi pretins 42.000 de euro pentru a permite trecerea unui TIR încărcat cu țigări de contrabandă care venea din Serbia. Transportul nu a mai avut loc, pentru că au intervenit procurorii.

Conform surselor, au fost emise mandate de aducere pe numele a 13 suspecți, care au fost monitorizați mai multe luni, timp în care încasau mită. Ei au fost ridicați și vor fi audiați la sediul DNA Timișoara.

Reprezentanții Poliției de Frontieră Arad nu au comentat, deocamdată, aceste descinderi, afirmând că nu au primit nici ei informații de la anchetatori.

 

Foto: arhivă

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite