Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Decernarea diplomelor de limbă germană la Liceul Teoretic „Adam Müller Guttenbrunn”

Finele anului școlar înseamnă pentru liceenii Liceului Teoretic „Adam Müller Guttenbrunn” recunoașterea muncii lor la limba germană. Într-un cadru festiv au fost înmânate diplomele și certificatele DSD (Deutsches Sprachdiplom) de către viceconsulul Republicii Federale Germania la Timișoara, d-l. Frank Ufken. Trebuie să menționăm că acest examen, recunoscut oriunde în lume, este unul foarte dificil, la care se pot înscrie doar elevii care au studiat limba germană la acest liceu, la secția germană maternă sau bilingv.

Decernarea diplomelor de limbă germană la Liceul Teoretic „Adam Müller Guttenbrunn”
Comentează 0

Au fost evidențiați elevii care au obținut punctaje foarte mari, peste 90 de puncte: Balaj Friderika-Brigitte, Bee Jasmin-Heidemarie, Lile Raul, Morariu Larisa-Renate, Pantea Patricia, Pop Cassian și Sas Oana. Ei au fost îndrumați de d-na prof. Anamaria Göckel si d-l. prof. Martin Schwägerl.

În același cadru festiv a fost premiată eleva Stoi Haricleea, care a obținut un premiu special la etapa regională  a Concursului Internațional „Lesefüchse”, fiind îndrumată de prof. Adina Șerb și tânăra voluntară din Germania, Ronja Pohl.

De asemenea, la examenul ÖSD (Österreichisches Sprachdiplom), rezervat celor care au studiat intensiv limba germană, toți elevii participanți au reușit să obțină un rezultat pozitiv.

„Felicitări tuturor elevilor care, de-a lungul anilor de liceu, s-au pregătit și au reușit să obțină această diplomă, o diplomă ce vă oferă o șansă în plus, foarte valoroasă, de reușită în viață și în carieră. Veți vedea câte uși se vor deschide pentru voi, peste tot unde veți merge, datorită rezultatelor voastre la limba germană. Mult succes!” a urat elevilor d-l. viceconsul Frank Ufken, după decernarea diplomelor.

Galerie foto (10)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite