Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

David e din nou în faţa lui Goliat. Aradul înfruntă campioana. "Un examen dificil, pe care vrem să-l trecem"

David e din nou în faţa lui Goliat. Aradul înfruntă campioana.
Comentează 0

Finalul de an aduce în Polivalentă un meci interesant în Liga Naţională de Baschet Feminin. Chiar dacă există diferenţe din multe puncte de vedere între combatante, Univ Goldiş ICIM Arad şi Sepsi Sf. Gheorghe promit un spectacol. Mâine, de la ora 18,30, arădencele încearcă să răstoane orice calcule. Cu obiectovul clar, clasarea în playoff, Aradul lui Nolan înfruntă campioana en-titre şi liderul la zi în campionat, echipă ce a pierdut doar 1 meci. Cu toate acestea speranţa la o surpriză există. Nu uităm că recent Aradul a învins la Cluj, o grupare cu pretenţii la cucerirea titlului (şi, fie vorba între noi, deocamdată doar cu pretenţii).

"Ne aşteaptă, cu siguranţă, un examen dificil. Înfruntăm campioana României, echipă a cărui buget îi permite să spere la a păstra acest titlu. Dar nu uităm că am învins la Cluj, o formaţie aproapiată ca valoare, şi, faptul că exact cu un an în urmă administram viitoarei campioane cel mai dur eşec din acea stagiune. Din păcate noi de atunci suntem în recesiune, iar Sepsi continuă performanţele. Dar, vrem să stricăm calculele specialiştilor. Aşteptăm fanii să ne susţină în încercarea de a obţine un nou rezultat important", spune preşedintele Marcel Urban.

Intrarea în Polivalentă va fi liberă dacă fanii vor aduce câte o jucărie de pluş. În schimb oficialii Aradului le pregătesc câteva surprize.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite