Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum arată Maria, tânăra șomeră care susține că nu se poate angaja pentru că este prea frumoasă: „Bărbații au alte intenții cu mine!”

Cum arată Maria, tânăra șomeră care susține că nu se poate angaja pentru că este prea frumoasă: „Bărbații au alte intenții cu mine!”
Comentează 0

Frumusețea reprezintă, fără doar și poate, o mare binecuvântare. Iată însă că există cazuri în care, dimpotrivă, se transformă într-o adevărata povară.

Acesta este cazul Mariei Buchan, o tânără de 33 de ani, mamă a opt copii, care susține că este șomeră și nu se poate angaja pentru că, spune ea, este prea frumoasă și primește mereu propuneri indecente din partea bărbaților.

660x478

În ultimii ani, tânăra a trăit din ajutorul social de 2.500 de lire sterline pe lună, dar acum suma a fost redusă de Guvern, a fost nevoită să își caute un loc de muncă.

Marie este de profesie mecanic și a aplicat la mai multe service-uri, însă nu a fost acceptată la nici unul. „Nu vor, de fapt, să mă angajeze acolo, au alte intenții cu mine. Cred că sunt doar niște perverși. Avem femei în poliție, în armată, dar bărbații ne văd numai ca pe simboluri sexuale” a declarat, dezamăgită, tânăra.

585x1024

Marie nu se dă bătută și este hotărâtă să își caute în continuare un serviciu, avertizându-i pe bărbați că nu vor putea profita de ea. „Mă străduiesc foarte tare. Dacă mi-ar da cineva o șansă, aș dovedi că mă pot descurca. Știu exact ce fac” a încheiat tânăra mamă.

Sursa protv.ro


Scrie un comentariu

trimite