Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cristina Nemerovschi lansează Dresoarea la Arad

Editura Herg Benet și The Irish Pub Arad vă invită joi, 10 mai, de la ora 18, la lansarea celui mai nou roman semnat de Cristina Nemerovschi, Dresoarea. Evenimentul va avea loc la The Irish Pub Arad (Strada Blajului, nr. 2).

Cristina Nemerovschi lansează Dresoarea la Arad
Comentează 1

Moderatorul evenimentului va fi scriitorul și editorul Alexandru Voicescu.

Intrarea este liberă și încurajată!

O carte care problematizează un subiect actual și dificil, traumele provocate de o copilărie marcată de violență și nepăsare, fiind și o incursiune în lumea circului, Dresoarea este un thriller psihologic care, spun cititorii, te ține cu sufletul la gură de la prima la ultima pagină.

„Vă recomand să citiți Dresoarea; este o carte extrem de profundă din care veți avea ce învăța.”
(http://twistinmysobriety-alexa.blogspot.ro/2018/03/recenzie-dresoarea-de-cristina.html)

„Dintre cărțile Cristinei Nemerovschi, Dresoarea mi-a plăcut cel mai mult.”
(http://cutiadecarton.com/cristina-nemerovschi-dresoarea)

„Dacă ar fi să fac un top al cărților scrise de Cristina Nemerovschi, cred că Dresoarea s-ar afla pe primul loc. Da, recomand această carte din tot sufletul”
(http://thefictionaluniverse.blogspot.ro/2018/02/dresoarea-de-cristina-nemerovschi-sau.html)

„Mi-a lăsat o mare senzație de bine la final, un sentiment care îmbrățișează, genul acela de sentiment care îți șoptește la ureche „Mai există speranță”. Încercați-l fără teamă!” (https://coltulcultural.wordpress.com/2017/12/11/dresoarea-un-exercitiu-de-auto-imbratisare-a-ranilor)

„Întreg volumul a fost o capodoperă. Dresoarea se trăiește. Nu se devorează, se trăiește.” (http://danaotet.blogspot.ro/2017/12/recenzie-dresoarea-de-cristina.html?m=1)

„Aș scrie până mâine despre tot ceea ce înseamnă “Dresoarea”, dar e mai bine să o citiți voi, să vă regăsiți în ea sau nu, să înțelegeți cu mintea și sufletul vostru.” (https://oanamujea.com/dresoarea-speranta-si-bucurie/)

„O disecare nemiloasă a sufletului omului și a mecanismelor prin care se apără creierul pentru a nu fi distrus complet în urma unor traume psihice îngrozitoare.” (https://fansf.wordpress.com/2018/01/15/lecturi-135-cristina-nemerovschi-dresoarea)

„Un thriller psihologic care nu ar trebui să îți lipsească din bibliotecă.” (http://pierduta-printre-cuvinte.blogspot.ro/2018/01/recenzie-dresoarea-cristina-nemerovschi.html)

„După ce am terminat cartea, am fost în şoc şi m-am uitat la pereţi ore întregi. O pot recomanda oricui la orice moment. Tot ce e nevoie acum e ca tu, cititorule, să te duci, să o cumperi, să o citeşti şi apoi să o dai mai departe. Să dai mai departe mesajul meu, să dai mai departe sentimentele transpuse în carte, chiar şi lacrimile ce o însoţesc.” (https://captiveintheworldofbooks.wordpress.com/2017/12/20/recenzie-dresoarea-de-cristina-nemerovschi/)

„Dresoarea este o carte fermecătoare, care aduce în discuție un subiect dur și trist, al violenței domestice, dar totul pe fundalul unei lumi a circului magice. Ludmila este un personaj extrem de complex, foarte bine conturat, cu o dramă personală incredibilă, dar care reușește să își schimbe viața prin forțe proprii.” (https://cititornecunoscut.ro/2018/01/21/dresoarea-cristina-nemerovschi-recenzie/)

Mi-a plăcut romanul Dresoarea, o poveste cu o dinamică vie, cu momente tensionate dar și cu un lirism introspectiv ce îi oferă un farmec aparte.Cu siguranță voi căuta și alte romane ale Cristinei Nemerovschi. (https://revistadesuspans.ro/despre-carti-si-filme/recenzii/despre-lucrurile-pe-care-nu-ar-trebui-sa-le-imblanzim)

„Pentru mine, „Dresoarea” va rămâne cu siguranță în topul preferințelor, în acel loc special din inima mea, unde rămân cărțile care mi-au plăcut cel mai mult.” (https://randurileevei.wordpress.com/2017/12/16/dresoarea-cristina-nemerovschi/)

"Cât de minunat e să dai într-o zi, din întâmplare sau nu, peste o carte care, dincolo de o poveste cu bine și rău și trecut și viitor, să îți poată spune ceva și despre tine, să îți ofere un context diferit și o altă perspectivă legată de niște lucruri pe care, poate, nu le-ai priceput deloc cândva!” (http://ancazaharia.ro/index.php/2017/11/20/dresoarea-cristina-nemerovschi-herg-benet)

„Este fără doar și poate o carte care te pune pe gânduri. Dresoarea este o carte care vorbește despre traume, despre acceptare și împăcarea cu propriul sine, dar și cu un trecut care revine în cele mai nepotrivite momente și îți aruncă în față tot ceea ce ai făcut sau nu și asta pentru că nici măcar nu îți mai amintești foarte bine, pentru că mintea ta, pentru a te proteja de acest trecut, a blocat o parte din amintiri și te-a lăsat cu o mulțime de semne de întrebare.” (https://hyperflash.ro/dresoarea-de-cristina-nemerovshi/)

„Povestea Ludmilei ne arată că poți să ajungi din punct de vedere profesional exact unde îți dorești, că poți să ai succes, că poți să fii apreciat(ă) pentru munca ta, dar cât timp nu ești împăcat(ă) cu propriul trecut, nimic din tot ce am enumerat mai devreme nu îl va face să dispară, din contră.” (http://anna-annaswords.blogspot.ro/2018/01/dresoarea-de-cristina-nemerovschi.html)

„Romanul Cristinei e o lecție de viață, la fel ca toate cele scrise de ea până acum.” (https://coramica.wordpress.com/2018/01/11/imblanziri/)

„Sunt pe lume atât de multe cărți. Sunt cărți pe care le citești și cărți care îți citesc în suflet. Așa a fost pentru mine cartea Cristinei. Cartea asta este o lecție. O lecție despre iertare, despre puterea iubirii și despre pasiunea care trebuie să ne conducă în viață.” (https://ancasicartile.wordpress.com/2018/01/08/dresoarea-cristina-nemerovschi-recenzie/)

„"Dresoarea" de Cristina Nemerovschi m-a răsucit şi scuturat pe toate părţile.” (http://vladsicartile.blogspot.ro/2018/01/dresoarea-de-cristina-nemerovschi.html )

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite