Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Comisarul Aloe & Vera ... și televiziunile de știri

Comisarul Aloe & Vera ... și televiziunile de știri
Comentează 2

P(r)oza zilei: Comisarul Aloe & Vera ... și televiziunile de știri

Pe Comisarul Aloe îl cunosc de ani de zile. Excentricul personaj nu are cum să nu îți sară în ochi, când mărșăluiește nonșalant pe bulevardele Aradului. Și așa, intrând cu dânsul în vorbă, m-am dumirit că mitomanul comisar brodează imediat o poveste pe marginea oricărui subiect îi dai.

Și, în noaptea când a luat foc Complexul Gemi Center, am băgat de seamă că și exoticul comisar Aloe (da data asta fără Vera) se găsea în mulțimea de gură-cască. Și atunci, un gând diabolic mi-a intrat prin urechea stângă. Ca atare, i-am convocat pe colegii de la televiziunile de știri (TVR, Pro TV, Antena 1, Canal D) și posturile de radio prezente și le-am spus că am identificat un martor bombă, care a fost de față din chiar momentul izbucnirii incendiului. Normal, au fost bucuroși cu toții și s-au grăbit să-și instaleze pe trepieduri camerele și curând s-a auzit rostit în cor cuvântul magic: MERGE! Și atunci i-am sugerat comisarului mitoman plantat în lumina reflectoarelor să povestească el pentru televiziunile țării cum a văzut că s-a iscat vîlvătaia. Și Aloe, plin de importanță, a preluat mingea ridicată de mine la fileu și a debitat preț de cinci minute o poveste palpitantă, în timp ce Vasile Obșitoș își freca fericit palmele la gândul că ce material fulminant va livra el TVR-ului. 

Numai că spre final, am intervenit în timpul filmării (nu se putea altfel!) și l-am rugat pe Comisarul Aloe să le și arate cameramanilor patriei cum știe el să stea în celebra Poziție a Cocostârcului (cea din poză). 

Și atunci, din motive care încă îmi scapă, cameramanii, dezumflați, și-au oprit camerele iar Vasile Obșitoș, absolvent de teologie ortodoxă, a început să mă-njure de toți sfinții!

P(r)ozeur: Vasile de Zărand


Scrie un comentariu

trimite