Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Comentarii timide

Comentarii timide
Comentează 0

 

 

Întrebat fiind la ”Repriza de sport”, dacă a participat și a avut avut vreo sugestie la fenomenul de plecare a unor jucători de la UTA și venirea unui alt grup de noi fotbalisti, actualul antrenor al arădenilor, Adrian Mihalcea a răspuns afirmativ. ” Am fost întrebat și am fost de acord cu renunțarea la un număr destul de mare de cunoscuți și apreciați jucători ai fostei UTA Bătrâna Doamnă precum căpitanul Gligor, Chindriș, Miron, Copil   etc., dar am adus în locul acestora un alt grup alcătuit atât din jucători experimentați  cât și tineri foarte talentați de care veți mai auzi”, a declarat  în fața  microfonului Mihalcea.

Au apărut în presă comentarii timide din partea  susținătorilor UTA-ei ,cu pro și contra privind această ” mișcare de trupe” . Timide până după perioada meciurilor de verificare, perioadă în care aceiași suporteri –comentaori  își vor da drumul la impresiile lăsate de evoluția noului val.

Adrian Mihalcea a ” deschis” cu albele la prima partidă din acest sezon, cea cu Șoimii Șimand de sâmbătă, 7 iulie,  partidă disputată pe singurul teren care mai arată de fotbal, din Arad, cel din Sânicolaul Mic.  A folosit 23 de jucători ,toți  pe care-i are în acest moment la îndemână. La aceștia se vor mai adăuga portarul Grahovacz și precum se aude, Hlistei.

După meciul cu Șoimii Șimand nu se por trage prea multe concluzii, doar că toți din teren ( chiar și șimăndanii) au avut poftă de joc. Bineînțeles că ochii au fost pe alb-roșii, iar ochii obiectivi nu puteau să nu remarce dezinvoltura, precizia și puterea  craioveanului  Ciucă, folosit pe fostul post al lui Gligor. De asemenea alături de Ciucă se pot considera achiziții reușite Grigorie , macedoneanul  Ajrullahu , Roman . Și postul  lui Chindriș  pare a fi acoperit ( concluzie după acest prim meci) de către Tănase, acesta coordonând bine acțiunile de construcție si atac  în partea a doua a meciului.

Tot din vechiul lot al UTA-ei , au demontrat că meritau să fie opriți la echipă , Strătilă, Manea și Polgar, dar mai ales Curtuiuș, acesta din urmă demonstrând că este un vârf de atac  finuț , tehnic, ceea ce compensează lipsa lui de gabarit.

Problema spinoasă rămâne tot postul de portar, Mara lăsând impresia că ar putea mai mult.  Stângăcia de la golul primit în min. 55  va cântări mult pentru titulatură în lupta sa cu noul venit Branko Grahovacz.

E încă devreme, iubitorii UTA-ei sunt încă circumspecți în cugetări. Urmează perioada de pregătire din Austria, vor mai apare nume noi, vor mai dispare nume noi și vechi . Ceea  ce rămâne este visul.  Același vis de ani de zile, UTA în prima ligă, acolo unde-i este locul.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite