Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Claudia Boghicevici: „Regândim organizarea evenimentelor culturale arădene!”

La inițiativa vicepreședintelui Claudia Boghicevici, Consiliul Județean Arad își propune dezvoltarea unei rețele de organizatori de evenimente și profesionalizarea celor implicați în managementul cultural. În consecință, vicepreședintele Claudia Boghicevici a inițiat un program de pregătire și ateliere de lucru la care participă conducătorii și funcționarii instituțiilor de cultură, ONG-uri, persoane interesate de organizarea de evenimente.

 Claudia Boghicevici: „Regândim organizarea evenimentelor culturale arădene!”
Comentează 0

În perioada 7-8 martie, în cadrul Consiliului Judeţean, a avut loc o sesiune de pregătire susținută de Vlad Pop, președintele unui ONG din Cluj-Napoca, și în același timp organizator al altor evenimente de mare anvergură la nivel național. Au fost discutate proiecte şi propuse soluţii în vederea realizării unor evenimente atractive pentru publicul arădean, care să se preteze specificului județului, populației active a Aradului şi nevoilor acestora.

Vlad Pop a împărtăşit din vasta lui experienţă – organizarea a peste 4500 de evenimente în cadrul competiţiei privind desemnarea oraşului Cluj drept Capitală Culturală a Tineretului, dar şi prima ediţie a festivalului Untold – condiţiile necesare organizării cu succes a unui eveniment, aspecte care privesc coordonarea şi planificarea strategică. Pentru a detalia anumite aspecte considerate importante, acesta a propus organizarea unui work-shop, cu privire la prezentarea evenimentelor din calendarul cultural al municipiului și județului Arad.

„Felicit Consiliul Judeţean pentru că pune puterea în mâna celor care chiar fac activităţi în Arad. Este foarte important să existe consultări între toţi cei implicaţi înainte de implementarea unor proiecte”,a declarat Vlad Pop.

„L-am invitat la Consiliul Județean pe domnul Vlad Pop pentru că vine cu o viziune și o vitalitate care ne pot fi de mare ajutor în perioada următoare. Domnul Pop are experiență și în organizarea Festivalului Untold și ne-a împărtășit concluziile sale. În urma acestei dezbateri vom finaliza calendarul evenimentelor Centrului Cultural Judeţean şi vom îmbunătăţi calendarul de evenimente al Bibliotecii şi al Muzeului,” a subliniat Claudia Boghicevici, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

Comunicat CJ Arad

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite