Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Claudia Boghicevici (PNL): „Lipsă totală de respect din partea consilierilor PSD Păuliș!”

PSD continuă să demonstreze faptul că nu cunoaște sau nu înțelege legea administrației locale. Este și cazul celor de la Păuliș, unde consilierii PSD și primarul convoacă ședințe de îndată pentru proiecte care nu se încadrează la capitolul forță majoră sau extrem de urgente. Ba mai mult, întreg grupul PSD obișnuiște să lipsească de la ședințele pe care primarul le convoacă.

Claudia Boghicevici (PNL): „Lipsă totală de respect din partea consilierilor PSD Păuliș!”
Comentează 1

„La ședința de astăzi a Consiliului Local un punct importan pe ordinea de zi era proiectul de hotărâre privind noua lege a salarizării. Consilierii PSD au considerat acest punct lipsit de importanță de aceea nu au binevoit să participe la această ședință, astfel că nu s-a întrunit cvorumul, iar deciziile care trebuiau luate acum vor trebui amânate.

Consider că este o lipsă de respect și responsabilitate din partea aleșilor PSD să nu se prezinte la ședințele pentru care au fost mandatați de oamenii care i-au votat”declară consilierul local PNL Florin Sari.

Vicepreședintele Consiliului Județean, Claudia Boghicevici împreună cu Ioan Plaveți, consilier județean au fost prezenți la această ședință, unde au luat act de comportamentul lipsit de respect al celor din PSD:

„Noua grilă de salarizare a funcționarilor publici din comuna Păuliș trebuia să fie o prioritate pentru cei din PSD, tocmai datorită faptului că guvernul lor a impus această lege. Consilierii social-democrați dovedesc, astfel, că nu sunt interesați nici de respectarea regulilor administrației publice, nici de interesele locuitorilor din comună. Vom vedea dacă binevoiesc să se prezinte la următoarea ședință, în caz contrar s-ar preta ca aceștia să-și înainteze demisia”  concluzionează Claudia Boghicevici, vicepreședinte PNL Arad.

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite