Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ciudățeniile sexuale ale marilor personalităţi istorice

Fiecare persoană este unică. Chiar și cei mai asemănători gemeni au diferențe, dacă nu la exterior, atunci în preferințe sau caracter. Şi preferințele pot fi destul de interesante. Aici ne vom opri la preferințele sexuale ale celor mai faimoase personalități  istorice.

Ciudățeniile sexuale ale marilor personalităţi istorice
Comentează 0

Marii lideri

Napoleon, avea pasiunea pentru mirosuri neobișnuite, în special pentru corpul femeii. Cu câteva săptămâni înainte de a se întoarce acasă din campaniile militare , îi scria scrisori iubitei sale Josefina, cu rugămintea să nu facă baie, pentru a savura din plin mirosul corpului ei.

Liderul tribului aztec Montezuma își forța subalternii să facă dragoste în natură, chiar sub cerul liber. El considera că sămânța vărsată şi suspinele pasionale ale îndrăgostiților sunt cele mai bune îngrășăminte pentru plantațiile de cafea. Pe lângă aceasta jocurile sexuale în natură sunt mult mai plăcute.

Marii scriitori

Lordul Byron – geniul romantic, care a glorificat în lucrările sale dragostea, în viaţa reală nu a fost nici pe departe un romantic desăvârșit.  Relațiile sexuale ale poetului au fost numeroase şi dezordonate. Una din plăcerile sale sexuale preferate era să-şi îmbrace amanta  în haine de  bărbat și apoi să facă dragoste cu ea.

Victor Hugo – era înnebunit de intrigi şi mistere. Ca să-şi satisfacă dorințele, el în mod intenționat îşi conducea iubitele prin diferite intrări interzise, şi făcea dragoste cu ele în camere secrete învăluindu-şi astfel acțiunile într-o atmosferă de mister.

Stele legendare

Marilyn Monroe – această frumusețe legendară a avut o mulțime de romane cu personalități bine cunoscute. Poate că domnișoara Monroe a avut multe ciudățenii sexuale neobișnuite, cu care ademenea bărbații, dar, din păcate, nu știm nimic despre ele, cu excepția, faptului că Marilyn Monroe nu iubea lenjeria de corp și nu o purta niciodată.

Odată chiar, i-ar fi propus președintelui  Kennedy să se convingă de acest fapt. Toate bune, doar că a făcut-o în văzul tuturor, la un banchet foarte important.

Elvis Presley – prefera femeile slabe cu sâni mici. Deasemenea el adora visele erotice, iar pentru a transforma aceste vise în realitate, şi-a făcut tavanul dormitorului cu oglinzi, pentru a se putea admira dintr-o parte. Şi asta nu e tot. Tavanul avea un secret. Presley se putea vedea nu doar pe el , dar şi pe cei care se bucurau de  plăcerile sexuale cu un etaj mai sus.

Sarah Bernhardt – compara sesiunile sale sexuale cu imaginea … unui sicriu, în care ea periodic se culca pentru a crește dorința sexuală a partenerului.

Sursa calatorul.net


Scrie un comentariu

trimite