Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cele mai frumoase mesaje de PAŞTE, cu care să-i surprinzi pe cei dragi

Este un obicei frumos al românilor să îşi trimită mesaje de felicitare cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşte. În cazul în care cei dragi nu sunt alături de tine le poţi trimite un mesaj, în care să-ţi exprimi gândurile tale. REALITATEA.NET vă oferă cele mai frumoase mesaje, urări, felicitări şi sms-uri prin care să le spuneţi celor dragi PAŞTE FERICIT ŞI HRISTOS A ÎNVIAT!

Cele mai frumoase mesaje de PAŞTE, cu care să-i surprinzi pe cei dragi
Comentează 0

Este un obicei frumos al românilor să îşi trimită mesaje de felicitare cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşte. Cele mai frumoase MESAJE prin care le poţi spune celor dragi PAŞTE FERICIT şi HRISTOS A ÎNVIAT!

Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!

O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paşte fericit!

Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!

Citeste mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite