Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Carmen Dan: din secretară de școală în Videle la ministru de Interne. „Cenușăreasa”- în varianta modernă, marca PSD!

Timp de șase ani a fost secretar al Școlii generale nr. 3 din Videle, apoi referent la Banca Agricolă și funcționar la Raiffeisen, din aceeași localitate. 

Carmen Dan: din secretară de școală în Videle la ministru de Interne.  „Cenușăreasa”- în varianta modernă, marca PSD!
Comentează 1

Potrivit hotnews.ro  Carmen Daniela Dan a fost prefect de Teleorman în perioada martie - octombrie 2016, înainte ocupând funcția de subprefect. A fost singura femeie prefect în Teleorman.

Carmen Daniela Dan a fost consilier juridic și director executiv în cadrul Consiliului Județean Teleorman din 2002 până în iunie 2012, lucrând alături de Liviu Dragnea.

Numele ei a fost vehiculat în presă după ce l-a contrazis pe Marian Godină, care a afirmat că nu există nicio librărie în Teleorman.  Doamna Dan a apărat onoarea județului Teleorman, susținând că există „255 de firme care fac comerț cu cărți” în această regiune.

Astăzi, în cadrul comisiei parlamentare care a audiat-o pe teleormăneanca cu ”vaste” competențe polițienești (de menționat faptul că Dan Daniela Carmen  a urmat Facultatea de Drept a Universității Ecologice, obținând licența la vârsta de 30 ani) a trebuit să se recurgă la evacuarea reprezentanților mass-media de la audieri. Un început „bun” pentru noul ministru de Interne.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite