Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Căprar și gașca parteneri cu penalii

Mai marii șefi PSD din Parlamentul României își mută mâine cartierul general la Înalta Curte de Casație și Justiție

Căprar și gașca parteneri cu penalii
Comentează 1

Mai marii șefi ai PSD din Parlamentul României își mută mâine cartierul general la Înalta Curte de Casație și Justiție. Cum știm că cititorii noștri fideli recunosc o serie de personaje din lista de mai sus îi lăsăm să tragă singuri concluziile. Nouă nu ne rămâne decât să așteptăm ca acești indivizi să meargă din Parlament acolo unde își au locul cei certați cu legea.

Uitați-vă atent pe cine apără parlamentarii PSD de Arad. Parlamentari care s-au dezis de timișoreanul Grindeanu și vor în continuare ca acești infractori să rămână la cârma țării. Să-și facă jocurile lor mârșave și dacă apucă și ai noștri demnitari social-democrați; Căprar, Tripa sau Todor că de celălalt nu se pune problema că are origini dâmbovițene, un pic de cărniță de pe ciolan sunt foarte bucuroși. Calcă orice mândrie și prejudectă în picioare doar pentru a intra în grațiile penalilor Dragnea, Tăriceanu...etc.

Rușine parlamentari social-democrați de Arad! Ce să aștepte arădenii de la voi? Cred că deja s-au lămurit, există o vorbă mare „Spune-mi cu cine ești prieten să-ți spun ce fel de om ești!”

Vedeți în fotografie lista cu acuzații de corupție, abuz în serviciu sau fals intelectual!

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite