Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Campioana Aradului începe asaltul spre Liga a III-a. "Ar fi mare păcat să nu concretizăm acest an cu o promovare"

Campioana Aradului începe asaltul spre Liga a III-a.
Comentează 1

Şoimii Lipova este echipa ce a dominat acest sezon în fotbalul judeţean arădean. A trecut peste marea favorită, Crişul Ch Criş, şi a ajuns la barajul de promovare în Liga a III-a. A dublat performanţa cu trofeul Cupei României - faza judeţeană. Mâine, tripa tânărului Flavius Sabău are turul pentru eşpalonul superior. 

„Alb-albaștrii”joacă pe terenul celor de la CS Diosig Bihardioszeg. „Am văzut cu ochii mei ceea ce poate echipa adversă și care e atmosfera la meciurile de acasă ale Diosigului. Sunt spectatori înebuniți după fotbal, care pun presiune asupra adversarilor, strigă și-și încurajează în permanență fotbaliștii. Apoi, nici suprafața de joc nu e una foarte bună, așa că s-ar putea să fie ei favoriți cel puțin la meciul tur. În orice caz, sunt aproape convins că nu se va decide nimic după partida de sâmbătă, nici într-un sens, nici în celălalt. Așa cum am muncit tot anul, nu văd o problemă să mai rămânem conectați două-trei săptămâni. Sunt convins că jucătorii acuză o anumită oboseală, dar – până la urmă – știu cu toții la ce s-au înhămat. De unde am plecat și unde am ajuns prin multe sacrificii, ar fi mare păcat să nu concretizăm acest an cu o promovare în Liga 3-a. Personal, în afară de câteva indicații pe care le dau ținând cont de adversar, nu le cer nimic altceva decât le-am cerut tot restul sezonului. Am încredere în echipă, am ajuns la un nivel de joc ce ne permite să se sperăm că vom ieși învingători din dubla cu Diosigul”, a spus Sabău, pentru sportarad.ro

Meciul tur dintre CS Diosig Bihardioszeg are loc mâine, în judeţul Bihor, cu începere de la ora 18, returul având loc la Lipova pe 24 iunie, de la ora 17,30.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite