Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Rundă fără dus şi întors pentru grupările Aradului

C4: Rundă fără dus şi întors pentru grupările Aradului
Comentează 0

Runda a 27-a încinge şi mai mult lupta la vârf. Sebiul trebuie să învingă, UT II are şansa unui rezultat pozitiv, iar Cermeiul îşi pune moralul la bătaie într-o deplasare dificilă.

.............................................................................

Naţional Sebiş – Millenium Giarmata

În aşteptarea unor puncte albe pentru aceste zile negre, venite de la masa verde, Naţionalul are de îndeplinit o formalitate necesară în acest week-end. Le Sebiş vine o echipă care în mod normal e de învins, în condiţile în care lupta pentru promovare e mai încinsă ca niciodată. Practic prima clasată şi cea de pe locul 6 sunt despărţite de doar 4 puncte!

„Nu ne uităm la poziția lor din clasament, fiindcă nu corespunde cu ceea ce vor arăta pe teren vineri, dar suntem la fel de hotărâți să tranșăm meciul. Jucăm acasă, avem de îndeplinit un obiectiv și vom da totul din noi. Sperăm să avem parte de cât mai mulți suporteri alături de noi, avem nevoie și de ei pe acest final foarte greu de sezon”, spune fundaşul Sebişului, Michel Rosenblum.

 

............................................................................

UTA II – Unirea Alba Iulia

Junii alb-roşii au parte de un duel oarecum echilibrat, câtă vreme adversarul e o vecină de clasament, cu doar 4 puncte avans.

„Acest an a fost de încercare, am luptat pe toate fronturile, am început cum am început, în iarnă am mai corectat ceea ce am putut, iar în vară vom trage linie și vom analiza. Am simțit pe pielea noastră ceea ce înseamnă să cobori de la Elite, chiar din postura de camapioni, și să joci la Liga a 3-a, într-un campionat în care se joacă bărbătește”, spune antrenorul UTA-ei, Cristi Păcurar.

..............................................................................

Cetate Deva – Gloria Cermei

Cermeiul a obţinut runda precedentă primul succes oficial în 2017. Cu un moral oarecum mai bun trupa lui Anca şi Nagy joacă pe un teren greu, cu un adversar care poate visa şi el la fotoliul de lider, dacă rezultatele indirecte îi vor fi favorabile.

„Aveam nevoie de rezultatul pozitiv cu UTA pentru clasament, dar și pentru moralul băieților. Din păcate, avem ceva probleme de lot, dar ne descurcăm. Deva e genul de formație ce poate bate pe oricine, dar – totodată – poate pierde cu oricine. Adică sunt buni, dar nu și foarte constanți. Mergem să ne jucăm șansa, meciul pleacă de la 0-0, încercăm să scoatem maxim cu jucătorii pe care-i avem la dispoziție”, spune antrenorul Gloriei, Radu Anca.

................................................................................

CLASAMENT C4

1 Ripensia 46 p

2 Reşiţa 45

3 Sebiş 44

4 Galda 43

5 Deva 43

6 Lugoj 42

7 Ighiu 33

8 Pandurii 27

9 Poli 27

10 Cermei 24

11 Giarmata 23

12 A. Iulia 20

13 Becicherec 17

14 UTA 16

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite