Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4, etapa a 19-a: Sebişul e în Cetate, Cermeiul caută reabilitarea, UTA II – misiune dificilă

C4, etapa a 19-a: Sebişul e în Cetate, Cermeiul caută reabilitarea, UTA II – misiune dificilă
Comentează 0

Unirea Alba Iulia – Național Sebiș

 

Sebişul a dat oarece semne de revenire o dată cu succesul concldent împotriva Cermeiului. Ar putea fi dublat în week-end, când joacă la Alba Iulia, echipă care e pe 11 în clasament. Dar, luând în considerare că în tur, după 5 victorii consecutive primul eşec stagional al Naţionalului a venit împotriva celor de la...Alba Iulia, lucrurile sunt un pic mai complicate.

 

„Dacă nu batem la Unirea, am câștigat degeaba cu Cermeiul. Ne-am recuperat moralul, dar mai avem de recuperat puncte, iar pentru asta nu ne gândim decât la cele trei puncte. Remiza ar fi un eșec pentru noi, suntem deciși să începem o nouă serie de victorii, de genul celeia din debutul campionatului, întreruptă chiar de către adversarii noștri de vineri. A fost un accident în tur”, a precizat pentru sportarad.ro, Emanuel Fișteag, goal-keeperul de 19 ani al Sebişului.

...............................................................................................

 

Gloria Lunca Teuz Cermei – Performanţa Ighiu

 

Cermeiul a avut un start slab de retur, fără a înregistra vreun succes. Mai mult, runda precedentă, la Sebiş, trupa lui Aslău a cedat la scor. Iar apele sunt tlburi pe Criş. Acum vine un Ighiu periculos, aflat la o distanţă de 3 puncte.

 

„Ceea ce vrem noi este schimbarea de atitudine, una absolut necesară. Am fost foarte supărat, chiar nervos după cum ne-am comportat în repriza a doua la Sebiș. Am fost simple jaloane, iar acest lucru nu mai are voie să se întâmple niciodată. Deci, în meciul de sâmbătă, cu Ighiul, pe lângă un rezultat pozitiv, vrem să vedem o altă atitudine”, spune preşedintele Cermeiului, Petre Bulza.

..................................................................................................

 

UTA II – Ripensia Timişoara

 

Dacă Lugojul a fost, conform celor din conducerea satelitului UTA-ei, cel mai tare adversar întâlnit până acum în retur, şi alb-roşii au pierdut acolo, ce se va putea spune despre Ripensia, următoarea paitră de încercare? Timişenii sunt pe 4, şi se uită cu jind spre lider.

 

„Și înfrângerile fac parte din joc, din competiție, important este să învățăm din ele și data viitoare să fim mai puternici. Chiar dacă am rămas pe ultimul loc, cu cele 8 puncte făcute în cinci partide suntem serios în joc pentru evitarea retrogradării. Seria rămâne imprevizibilă, fiecare meci se joacă, nu există câștigătoare înainte de primul fluier”., a menționat Dan Oprescu, antrenor al UTA-ei II, alături de Cristi Păcurar, Adi Ungur și Vasile Sin.

........................................................................................................

 

CLASAMENT C4
1 Galda 35 p
2 Sebiş 34
3 Reşiţa 32
4 Ripensia 31

5 Deva 31
6 Lugoj 30
7 Ighiu 24

8 Poli 24
9 Cermei 21
10 Pandurii 19
11 Alba Iulia 19
12 Giarmata 17
13 Becicherec 17
14 UTA II 16

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite