Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Boli care vin din spaţiu

Boli care vin din spaţiu
Comentează 0

În 17 noiembrie 2012, într-un sat din estul statului Sri Lanka s-a produs un eveniment inedit. Timp de câteva ore a plouat. Ploaia avea culoarea roșie și a fost foarte abundentă, formând bălți și lacuri. Specialiștii s-au deplasat la fața locului și au recoltat probe. Analizele au demonstrat că ploaia conținea celule necunoscute oamenilor de știință. Acestea aveau capacitatea de a se diviza și multiplica foarte rapid. Raportul constatator nu a fost dat publicității, situație care a dus la o serie de ipoteze. Una dintre acestea era că ploaia venea dintr-o altă lume sau că misterioasele celule proveneau de pe un meteorit care căzuse undeva într-un colț de lume. Nu s-a precizat cât de periculoasă a fost acea ploaie.

În anul 1953, în localitatea Dana, California, a căzut o zăpadă verde fosforescentă. Cei care au venit în contact cu zăpada au suferit erupții cutanate.

În anul 1872, în București a căzut o ploaie cu bucăți de gheață care aveau culoarea neagră.

Sunt specialiști care susțin că aceste ploi misterioase aduc anumiți viruși care produc boli. Ei susțin că răceala și gripa sunt boli ale căror cauze vin din spațiu. În perioadele în care cometa Halley s-a apropiat de Pământ, la scurt timp, s-au înregistrat epidemii de gripă.

În anul 2006, naveta spațială STS-115 a fost purtătoarea unei bacterii de tip salmonela foarte agresivă. Bacteriile suferiseră mutații teribile.

În anul 1976, cercetătorii americani au ajuns la concluzia că praful cosmic conține bacterii care produc răceala.

De curând, mai mulți cercetători americani au lansat ipoteza că virusul care produce SIDA provine dintr-o introziune extraterestră. Ei consideră că și dinozaurii au dispărut ca urmare a introziuni unui virus sau bacterii de origine extraterestră.

Aceeași situație și pentru gripa spaniolă care a ucis peste 20 de milioane de oameni. Acești viruși sunt transportați pe Pământ de meteoriți și asteroizi sau de cometele care se apropie foarte mult de planeta noastră.

Cercetătorii indieni au făcut o altă descoperire. În organismul celor morți ca urmare a bolii vacii nebune au fost descoperite microorganisme similare cu cele descoperite într-un meteorit.

sursa: efemeride.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite