Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Avem un erou. Nu ştiaţi? Ministrul Fifor se confruntă zilnic cu ruşii

Şi dă-i, şi luptă! Ai, n-ai treabă, combaţi energic. Cam astea ar fi poziţia caraghioasă a ministrului Mihai Fifor, care dă din coate să iasă în evidenţă în presa internaţională. Câteva declaraţii alarmist în presa Occidentală descriu imaginea unei ţări, România, agresată de ruşi şi, cu îngăduinţa dumneavoastră, a unui ministru erou care veghează la ţărişoara lui, în persoana domnului Mihai Fifor.

Avem un erou. Nu ştiaţi? Ministrul Fifor se confruntă zilnic cu ruşii
Comentează 0

“România se confruntă zilnic cu agresiunea rusească în Marea Neagră și se luptă cu un val de atacuri cibernetice și interferențe politice”, ne uimeşte Fifor. Avem un erou. Nu ştiaţi? Ministrul Fifor se confruntă zilnic cu ruşii! Tot el ne linişteşte şi pe noi, şi pe occidental, potrivit The Associated Press: România își propune să fie principalul furnizor de securitate al regiunii și un avanpost de avertizare timpurie pentru amenințările pentru aliații NATO.

Ministrul Fifor ne informează, foarte important, că România intenționează să majoreze cheltuielile pentru apărare la 2% din PIB anul acesta de la 1,81 procente și "demonstrează că este un pilon al stabilității și securității". Ei, asta era! Domnul Fifor vrea să fie perceput în Occident băiatul bun care pune bani pentru apărare şi Securitate. Eu, ca şi cetăţean, aş prefer să punem mai întâi bani pentru spitale, şcoli, autostrăzi, că oricum nu facem noi armată să ne apărăm de ruşi (de aia suntem în NATO)! Poate domnul Fifor putea să aducă nişte bani pentru conservarea unor obiective în Cetatea Aradului, să îşi justifice cumva poziţia de senator de Arad.

Dar domnul Fifor are alte planuri. Cum pentru el Aradul e o haltă politică, o gară de parcurs, îşi foloseşte poziţia de ministru să iasă oportunist în evidenţă. Nu strică, poate-poate se deschide succesiunea pentru preluarea puterii în PSD şi ceva publicitate la nivel mare nu strică. Plătesc românii!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite