Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ieri, cartierul Gai și-a desemnat campioana la ”Campionatul Străzilor”

Ieri, cartierul Gai și-a desemnat campioana la ”Campionatul Străzilor”
Comentează 1

La competiție au luat parte 6 echipe alcătuite din  trei copii născuți în anul 2006 sau mai tineri cu domiciliul obligatoriu în cartierul Gai sau în locațiile apropiate acestui cartier precum Ceala, Sîntoma sau Sederhart.
S-au alcătuit două grupe , fiecare cu trei echipe, în cadrul grupelor, fiecare echipă jucând între ele
Din grupa A au făcut parte, Str. Nouă, Str. Aradului și Str. Fagului, iar din grupa B, Ceala, Str. Greierilor și Str.General Doda
În urma rezultatelor, în finala mică s-au întâlnit Str. General Doda cu Str.Aradului, locul trei revenindu-le celor de pe str, General Doda,învigători cu scorul de 5-3 , iar finala mare a fost câștigată de Ceala , care s-a impus împotriva echipei str. Nouă cu scorul de 5-0. ” Campionatul străzilor”   la minifotbal este la cea de-a doua ediție, iar campioana cartierului Gai va participa în luna iunie la turneul final alături de echipele ce vor câștiga supremația în cartierele Aurel Vlaicu, Bujac, Micălaca și Grădiște.
Din partea AJF Arad a fost prezent la premiere, Gabriel Hărduț, șeful Comisiei de copii și juniori AJF Arad, acesta oferind fiecărui participant o medalie, iar echipelor , o diplomă, cupă învingătoarei, iar  cei 18 jucători prezenți la această competiție au primit premii constând în obiecte  sportive, dulciuri, sucuri, ustensile școlare, din partea Alimentarei Flana Market din cartierul Gai, de la firma Ford și de la încă un sponsor care a ținut să-și păstreze anonimatul.
Organizatorul , prof. Ioan Hamza ține să le mulțumească acestor sponsori pentru că a acordat copiilor câteva ore de fericire , emoții și bucurii.

Iată lotul echipei campioane: Alex Apetrei, Emilian Trifa și Dacian Budiu.

Galerie foto (25)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite