Vremea Romania, Arad 10°C

Stiri Arad

Asociația Grupul de Acțiune Locală “Lunca Mureșului de Jos” Apel de selecție Nr. 1 aferent Măsurii 2.1.(2B) “Ferme mici și mijlocii”

 Asociația Grupul de Acțiune Locală “Lunca Mureșului de Jos” Apel de selecție Nr. 1 aferent Măsurii 2.1.(2B) “Ferme mici și mijlocii”
Comentează 0

Data lansării apelului de selecție: 31 August  2017

Măsura 2.1. (2B) “Ferme mici și mijlocii”

Tipuri de beneficiari eligibili:

  • Fermieri care au drept de proprietate și/sau de folosință pentru o exploatație agricolă care intră în categoria de fermă mica conform definiției relevante cu excepția persoanelor fizice neautorizate.

Fonduri disponibile: 120.000 euro

Sprijinul public nerambursabil este de 15.000 euro pentru o exploatație agricolă și va fi acordat sub formă de sumă forfetară pentru implementarea obiectivelor furnizate în planul de afaceri.

Data limită de primire a proiectelor și locul unde se pot depune proiectele:

  • Data limită de primire a proiectelor: 2 Octombrie 2017
  • Locul de depunere al proiectelor: sediul Asociației Grupul de Acțiune Locală “Lunca Mureșului de Jos”, Oraș Pecica, str. 2, nr. 132, de Luni până Vineri, în intervalul orar 9:00-12:00

Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurii sunt cuprinse în Ghidul Solicitantului aferent Măsurii 2.1. (2B) disponibil pe site-ul www.galluncamuresuluidejos.ro.

Pentru informații suplimentare vă așteptăm la sediul Asociației Grupul de Acțiune Locală “Lunca Mureșului de Jos”, Oraș Pecica, str. 2, nr. 132, pe site-ul www.galluncamuresuluidejos.ro sau la telefon: 0733-059 283.

De asemenea, la sediul Asociației Grupul de Acțiune Locală “Lunca Mureșului de Jos” puteți găsi versiunea pe support tipărit a informațiilor detaliate afferent Măsurii 2.1. (2B). 

Scrie un comentariu

trimite