Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bucurie și culoare la Grădinița P.P. ”CURCUBEUL COPIILOR” din Arad

În perioada 26 - 30 martie, în cadrul Grădiniţei P.P.”Curcubeul copiilor” din Arad, s-a derulat proiectul tematic „Culorile curcubeului”.

Bucurie și culoare la Grădinița P.P. ”CURCUBEUL COPIILOR” din Arad
Comentează 0

Pe parcursul celor cinci zile, îmbrăcaţi corespunzător din punct de vedere cromatic, copiii au trăit experienţe interesante într-o frumoasă călătorie în lumea culorilor având ocazia să întâlnească reprezentanţi ai unor instituţii importante din oraş care le-au împărtăşit din activitatea şi experienţa lor.

Fiecare zi a fost dedicată unei sau mai multor culori din curcubeu. Prima zi a săptămânii a fost „Ziua rosie” în care, câţiva reprezentanţi ai ISU Arad le-au prezentat celor mici autospeciala de intervenţie în situaţii de urgenţă realizând o demonstraţie de stingere a incendiilor. Marţi, fiind „Ziua galben-portocalie”, copiii au avut parte de o surpriză şi într-un decor de poveste s-au întâlnit cu „Albinuţele” Maia şi Zumzi, însufleţite de doamnele educatoare. Miercuri, în „Ziua verde”, cei mici au învăţat despre cât este de important să iubească şi să ocrotească pădurea, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanţi ai Direcţei Silvice din Arad.

Grădiniţa a avut porţile deschise în zilele de marţi şi miercuri pentru toţi cei care au dorit să o viziteze.

Joi, copiii au învăţat lucruri importante pentru siguranţa vieţii, participând la activitatea de educaţie rutieră şi cetăţenească susţinută de reprezentanţi ai IPJ Arad, culorile zilei fiind  albastru, indigo şi violet.

Proiectul tematic „Culorile curcubeului” s-a încheiat vineri cu o activitate cultural-artistică denumită „Carnavalul culorilor” pe care cei mici au aşteptat-o cu nerăbdare şi de care au fost extrem de încântaţi.

Pe parcursul întregii săptămâni, îndrumaţi de doamnele educatoare, copiii au desfăşurat activităţi variate şi au realizat diferite  lucrări în tematica proiectului.

Doamna director, profesor Dehelean Marioara, alături de întreg colectivul didactic, apreciază deschiderea şi implicarea părinţilor în desfăşurarea acestui proiect de suflet.

Galerie foto (93)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite