Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aradul … orașul minciunilor!

Bun venit în orașul minciunilor: Pe unii nu îi prinzi niciodată, unii sunt prinși la prima abatere, dar li se dă un avertisment, unii primesc cu suspendare: 3 luni, 6 luni, unii își schimbă nevasta, iar alții își schimbă mașina!

Aradul … orașul minciunilor!
Comentează 23

Întâlnim la orice pas persoane cărora le place să fardeze adevărul. Dacă mergem înainte cu cinci minute de ora închiderii într-un magazin, ni se spune că nu se mai poate, când dorim să ne cumpărăm ceva pantofi, haine, parfumuri suntem mințiți că sunt originale, ajungem acasă după care realizăm ce fake-uri am cumpărat.

Acestea sunt câteva exemple, pe mine ce mă amuză foarte mult sunt minciunile bărbaților. Dacă ne aducem aminte de sintagma filmului  ,,Ce vrăji a mai făcut nevasta mea” îmi vine în minte sintagma ,,Cu ce ne mai mint bărbații din Arad”

Acum câteva săptămâni scriam despre Arad că este un oraș al păcatelor, acum pot să spun că este un oraș al minciunii.

Am observat că bărbații din Arad, mai ales cei însurați, preferă să piardă timpul duminica dimineața în Piața de Mașini. Da, probabil că ați văzut și voi, unii dintre ei au tupeu maxim, să vină cu amantele dis de dimineață, pe tocuri de 15 cm. Săraca vrea să meargă drept, toată e tunată din cap până în picioare, pregătită să își aleagă o nouă mașină, că doar nu a muncit deageaba noaptea trecută.

Unii, care încă țin la intimitatea lor folosesc această scuză în fiecare duminică, cum să o chemi la ora zece pe amantă să vă întâlniți?

E simplu, la ora 12  trebuie să fie înapoi acasă că i s-a dat permisie doar două ore, e la fel ca în armată. Dacă v-ați gândit că acum aveți controlul asupra lor, greșiți, bărbatul tot timpul va găsi scuzele perfecte pentru a își face șustele. După două ore se va întoarce acasă, se va face că nu îi este foame, doar a mâncat în piață ,,mici”, se va pune la televizor și uite așa trece ziua.

Luni dimineața va începe o nouă săptămână, va pleca de acasă, în drum spre servici își va deschide Whatsapp-ul unde va primi o grămadă de notificări, pentru că avea datele mobile dezactivate, te va mai pune și să schimbi poza de profil de pe WhatsApp, asta ca măsură extra, doar în caz că îi ia nevasta la puricat telefonul. Alții mult mai deștepți, au un telefon ascuns sub bancheta din spate a mașinii, e un telefon ieftin pentru femeile ieftine din viața lor. Ce am observat în ultima perioadă este faptul că din ce în ce mai mulți, cei care le au cu tehnologia își aleg țintele de pe ,,Instagram”, foarte puțini au poze acolo cu iubitele, nevestele și așa mai departe, alții sunt mai tradiționali și folosesc Faceebook-ul în continuare, așa că te trezești într-o bună zi că vei primi un mesaj de la altă femeie în care îți va spune că aveți accelași iubit de doi ani! Dacă vei descoperi din greșeală o poză cu o tipă în sutien la el în telefon, îți va spune că i-a trimis-o fratele lui, sau că e amanta unui prieten. Dacă de exemplu ești la prima întâlnire și va spune: ,,hai mai bine să ieșim în afara orașului, că nu vreau să mă vadă lumea de pe centru”, e clar că are ceva de ascuns.

Pe unii nu îi prinzi niciodată, sunt acei bărbați versați, puțini, dar atenți la toate detaliile, unele sunt norocoase că au dat peste acest gen, unii sunt prinși la prima abatere, dar li se dă un avertisment, unii primesc cu suspendare: 3 luni, 6 luni, unii își schimbă nevasta, iar alții își schimbă mașina!

Corina Tamas

Urmărește blogul Corinei Tamaș pentru mai multe articole.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite