Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădenii monitorizează consilierii locali ai PSD!

Arădenii sunt nemulțumiți de acțiunile PSD și demonstrează asta postând comentarii pe paginile de Facebook ale reprezentanților social-democrați.

Arădenii monitorizează consilierii locali ai PSD!
Comentează 2

 Dacă ne uităm peste postările consilierului PSD/ inspector școlar general adjunct/pupila lui Fifor, pe numele său Anca Stoenescu vom vedea reacțiile oamenilor nemulțumiți de ceea ce fac sau mai corect spus, ce nu fac cei din PSD.

În timp ce doamna se pozează cu ministrul filosof al Economiei și cu gașca sa din Consiliul Local Municipal sărbătorind pe la diverse zile și evenimente arădenii sunt nemulțumiți de faptul că Guvernul PSD nu definitivează mult promisele pasaje. De aceea îi adresează o serie de întrebări;

- când sunt gata pasajele?

- când vor vota consilierii PSD problema CET-ului

- când vor veni banii pentru cele 55 de străzi, care ar urma să fie reabilitate?

- cu câte proiecte viabile au venit consilierii PSD în CLM?

Nefiind capabilă să răspundă punctual la aceste întrebări pertinente, Stoenescu se eschivează și aruncă vina pe alții. Aceasta spune, referitor la pasaje, că proiectele celor din PSD au fost respinse în Consiliul Local Municipal. Din câte știm, finalizarea pasajelor nu are nicio legătură cu CLM-ul, ci sunt responsabilitatea Ministerului Transporturilor.

Însă trebuie verificată și informația dată de doamna consilier. Astfel că, dacă tot se victimizează am fi curioși să aflăm PUNCTUAL care sunt proiectele pe care consilierii locali municipali le-au propus în primul an de mandat de la formarea noului Consiliu Local.

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite