Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădenii au ajutat la prinderea acestui hoț. Copilul păgubit și-a recuperat bicicleta (VIDEO)

Știrea cu hoțul filmat în zona UTA când fura bicicleta unui copil, publicată de ARQ vineri, a avut zeci de mii de citiri, iar arădenii au distribuit-o pe Facebook de aproximativ 3.000 de ori în două zile, astfel că mai multe persoane l-au recunosut pe bărbatul din imagini.

Arădenii au ajutat la prinderea acestui hoț. Copilul păgubit și-a recuperat bicicleta (VIDEO)
Comentează 2

Arădenii nu au rămas indiferenți la cazul mamei care a cerut ajutor pentru identificarea celui care a furat bicicleta fiului său.

Furtul a avut loc vineri seara, în jurul orei 19,00, în zona UTA. Bărbatul a văzut bicicleta, lăsată neasigurată doar câteva minute în fața unui bloc, și nu a stat pe gânduri. Nu și-a dat seama că este filmat de o cameră de supraveghere, iar imaginile au fost postate pe Facebook de mama băiatului păgubit.

Femeia este originară din China, dar s-a stabilit în Arad, unde și-a întemeiat o familie. Ea ne-a relatat întâmplarea și, imediat ce ARQ a publicat știrea cu furtul, cititorii ne-au scris mesaje în care spuneau că îl recunosc pe hoț, contactând-o și pe păgubită.

”Un client al restaurantului la care lucrez l-a recunoscut și așa am reușit să-l găsim și să recuperăm bicicleta. Mulțumesc ARQ și tuturor cititorilor care ne-au distribuit știrea și ne-au ajutat să prindem făptașul”, a spus femeia.

Deocamdată, cazul nu a ajuns în lucru la Poliție, pentru că mama a recuperat bicicleta în weekend, înainte să depună reclamația. Totuși, oamenii legii vor lua legătura cu femeia pentru a afla cine este hoțul.

 

 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite