Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădeanul Gheorghe Beldiman a arbitrat o dispută de Champions League: Novi Sad vs. Szeged

Arădeanul Gheorghe Beldiman a arbitrat o dispută de Champions League: Novi Sad vs. Szeged
Comentează 0

Recent arbitrul arădean Gheorghe Beldiman (unul din puţinii rămaşi pe harta handbalului arădean care înceacă să revigoreze acest sport în oraşul nostru) a fost invitat de către clubul Unirea Sânnicolau Mare, la sărbătorirea a 60 de ani de la înfiinţarea grupării timişene. A fost organizat un turneu unde au fost invitate două echipe din Liga Naţională, respectiv HC Zalău şi HCM Craiova şi două echipe din Ungaria, KC Siofok şi EC Bekescsaba.

Beldiman a arbitrat 2 jocuri în acest turneu. "Cireaşa pe tort" a reprezentat-o oficierea unei dispute de gală, în afara turneului, ce a opus maghiarii de la Pick Szeged şi sârbii de la Vojvodibna Novi Sad.

"Am avut unele discuţii cu conducatorii echipelor din Ungaria, pentru o posibila colaborare la nivel de juniori, a clubului nostru HC Beldiman cu echipe din ţara vecină, i de ce nu, o posibilă organizare de acest nivel, a unui turneu internaţional şi la Arad. Felicit Clubul "Unirea" şi Primăria Sânicolau Mare pentru implicarea şi reusita acestui eveniment, şi ne-am dori ca şi la Arad să putem organiza astfel de evenimente sportive, să aducem aici echipe de talie internaţională", a spus Gheorghe Beldiman.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite