Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aproape 23 de tone de ALIMENTE EXPIRATE, descoperite într-un depozit din Arad

Cantități mari de produse alimentare expirate, dar și conserve de legume și de pește cu ambalajele deteriorate, au fost descoperite de autorități într-un depozit.

Aproape 23 de tone de ALIMENTE EXPIRATE, descoperite într-un depozit din Arad
Comentează 2

Reprezentanți ai Serviciului de investigare a criminalității economice din cadrul  Inspectoratului de Poliție Județean Arad, împreună cu inspectori din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA), au efectuat  un control la un depozit de produse alimentare, pentru a verifica legalitatea  respectării legislației în vigoare.

Șeful DSVSA Arad, Viorel Agud, a declarat, marți, că au fost descoperite o serie de produse de origine nonanimală, precum făină, gris sau conserve de legume, cu termen de valabilitate expirat. Este vorba de 22,5 tone de astfel de produse, în timp ce alte 444 de kilograme de conserve de pește și legume au fost găsite cu ambalajele deteriorate.

Produsele ar fi urmat să fie distribuite spre vânzare unor magazine, însă au fost confiscate.

”Întreaga cantitate a fost dirijată către o unitate de neutralizare specializată. La ora actuală toată marfa a fost distrusă. De asemenea, unitatea a fost sanționată contravențional”, a declarat Agud, care nu a dat publicității și valoarea amezii.

Polițiștii au anunțat că vor continua ancheta în acest caz.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite