Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Anunț-surpriză de la Primărie: Intrarea în zona comercială a ștrandului va fi gratuită!

După mulți ani de așteptare, timp în care zona comercială a ștrandului arădean s-a degradat continuu, afacerile ar putea fi relansate, pentru că municipalitatea elimină tariful de acces al clienților localurilor.

Anunț-surpriză de la Primărie: Intrarea în zona comercială a ștrandului va fi gratuită!
Comentează 0

Municipalitatea propune un nou regulament de funcționare pentru Ștrandul Neptun, care va fi supus unei dezbateri publice. O prevedere importantă este "scoaterea" actualei zonei comerciale din componența ștrandului și trecerea acesteia în administrarea Primăriei în regim de parc, pentru a se permite accesul publicului fără taxă de intrare. S-ar putea numi Parcul Cetății, în ideea ca va asigura accesul vizitatorilor în Cetatea Aradului prin intermediul pasarelei pietonale construite peste Mureș.

”În 4 aprilie vom avea dezbaterea publică cu privire la noul regulament. Vom încerca să transformăm zona comercială în parc al cetății, astfel încât populația să poată intra liber în această zonă, urmând să fie delimitate doar zonele de bazine”, a anunțat, luni, într-o conferință de presă, primarul Gheorghe Falcă.

Tariful va fi eliminat înainte de începerea noului sezon, deschiderea oficială a ștrandului fiind programată pentru 28 aprilie.

În paralel, Primăria continuă investițiile în zonele de bazine, pentru care vor fi achiziționate trei tobogane noi, licitația fiind în curs de organizare.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite