Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Angelina Jolie cântărește 34 de kilograme, scrie presa din SUA. Divorțul de Brad Pitt a distrus-o

Angelina Jolie cântărește 34 de kilograme, scrie presa din SUA, care mai spune că divorțul de Brad Pitt a distrus-o pe actriță. 

Angelina Jolie cântărește 34 de kilograme, scrie presa din SUA. Divorțul de Brad Pitt a distrus-o
Comentează 0

Angelina Jolie cântărește 34 de kilograme, la o înălțime de 1,70 m. Potrivit publicației Radar Online, pe actriță a afectat-o divorțul de Brad Pitt și nu se poate împăca cu gândul despărțirii. „Brațele sale sunt atât de subțiti, încât seamănă cu niște scobitori”, au dezvăluit surse din apropierea starului de la Hollywood.

Actrița a fost afectată, se pare, și de faptul că FBI renunță la ancheta în care Brad Pitt era anchetat pentru abuz asupra unuia dintre copiii săi. Totodată, Angelina Jolie se teme că ar putea ajunge în spital și că va fi hrănită cu ajutorul unui tub.

Nutriționistul american Stuart Fischer a atras atenția că greutatea Angelinei Jolie este alarmantă și că aceasta își pune viața în pericol.

După divorțul de Brad Pitt, Angelina Jolie s-a mutat într-o casă din Malibu, alături de cei șase copii. Cei doi actori au ajuns la un acord în privința custodiei copiilor, care vor rămâne la mama lor. În documentul semnat de aceștia se menționează că Brad Pitt va continua „vizitarea terapeutică” a copiilor – Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne.

Sursa libertatea.ro


Scrie un comentariu

trimite