Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ambasadoarea SUA la ONU a dezvăluit care este arma predilectă folosită de Moscova în noul război

Rusia folosește ingerința electorală ca "armă predilectă" pentru a submina democrația în lume, a declarat joi ambasadoarea SUA la ONU, Nikki Haley, calificând presupusul amestec al Moscovei în alegerile din Statele Unite drept "război", informează Agerpres.

Ambasadoarea SUA la ONU a dezvăluit care este arma predilectă folosită de Moscova în noul război
Comentează 0

"Când o țară poate interveni și interfera în alegerile din altă țară, aceasta este război", a subliniat diplomata americană în cadrul unei dezbateri cu privire la leadership-ul SUA, organizată la New York, de Institutul George W.Bush.

"Nu am văzut-o doar aici, ci și în Franța și alte țări", spune ea. Rușii o "fac peste tot, asta este arma lor predilectă", a afirmat Nikki Haley, care are rang de ministru în SUA și se numără printre cele mai influente personalități din administrația președintelui Donald Trump. "Ei trebuie să răspundă" pentru aceasta, a insistat ea.

Congresul american anchetează de mai multe luni un posibil amestec rusesc în campania electorală americană în 2016, inclusiv dacă a existat o complicitate între echipa de campanie a lui Donald Trump și Moscova. Rusia neagă orice ingerință în acest sens.

 


Scrie un comentariu

trimite