Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Alimentele care hrănesc cancerul! Iată ce trebuie să eviți

Alimentele care hrănesc cancerul! Iată ce trebuie să eviți
Comentează 0

1. ZAHĂRUL RAFINAT

Acesta este poate alimentul care stimulează cel mai mult cancerul. Celulele canceroase se hrănesc cu îndulcitorii artificiali, care stau la baza produselor procesate mecanic. Trebuie evitate dulciurile, plăcintele, sucurile de toate tipurile și orice produs care are la bază siropul de porumb.

2. CHIPSURILE DIN CARTOFI

Problema chipsurilor porneşte de la faptul că sunt gătite la temperaturi foarte mari. Știm foarte bine că uleiul dacă depășește o anumită temperatură devine toxic și favorizează cancerul. Aşadar, chipsurile nu sunt benefice pentru sănătate. Ele conțin foarte mult sodiu, ceea ce poate duce la obezitate ți creșterea tensiunii arteriale.

3. POPCORNUL PREPARAT LA CUPTORUL CU MICROUNDE

Floricelele sau mai nou popcornul făcute ca pe vremuri nu este cancerigen. Lucrurile se schimbă când cumpărăm din magazin o pungă și o băgăm la cuptorul cu microunde, pentru că în acele pungi există numeroase substanțe cancerigene. S-a demonstrat că ambalajul popcorn-ului conţine acid perfluorooctanoic care este cauza a numeroase boli şi probleme de sănătate.

4. SUCURILE ȘI BĂUTURILE CARBOGAZOASE

Sucurile, fie ele cu acid sau fără, conțin cantități impresionante de aspartam, care favorizează apariția cancerului printre altele. În plus, aspartamul provoacă şi rezistenţa la insulina.

5. CARNEA ROŞIE.

Mănâncă cât mai puţin sau chiar deloc. Un argument contra consumului de carne roşie este acela că o serie de studii au arătat că aceasta este asociată cu un risc cu 13% mai mare de deces. Acesta este principalul argument pentru care se recomandă să nu consumi carne roşie în fiecare zi. Cel mai bine este să mănânci carne roşie o singură dată pe săptămână

6. PEŞTELE DE CULTURĂ, CARE POATE CONŢINE NIVELURI RIDICATE DE TOXINE

Acest aliment este un altul care prezintă un mare risc al declanșării cancerului, cel puțin așa susține Dr. David Carpenter, directorul al Institutului pentru Sănătate şi Mediu de la Universitatea din Albany. Acest aliment este infestat cu diverse produse chimice (bifenili policlorurați, materiale ignifuge, pesticide și antibiotice) care nu fac deloc bine organismului uman.

7.ALIMENTELE MODIFICATE GENETIC

În prezent, alimentele modificate genetic sunt aproape peste tot şi devine din ce în ce mai dificil să le evităm. Adevăratul pericol pe care îl prezintă alimentele modificate genetic constă în eliberarea proteinelor ne-naturale în timpul digestiei. Astfel, aceste proteine, odată aflate în organism, devin nişte invadatori care atacă organele provocând inflamaţii severe şi în final cancer.

8. MÂNCAREA AFUMATĂ
Mâncarea grea, sărată, afumată care creşte riscul dezvoltării cancerului la stomac. Exact ca și în cazul consumului de carne, mâncarea sărată sau afumată crește substanțial riscul dezvoltării diverselor tipuri de cancer.

sursa: efemeride.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite