Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Activitatea Vămii Arad, blocată din cauza unui ATAC CIBERNETIC. S-au format cozi de camioane

Activitatea Vămii Arad - de interior - este paralizată, luni, din cauza unor probleme la reţeaua informatică, ce ar fi cauzate de un atac informatic care ar afecta toate vămile de interior din vestul ţării, potrivit unor surse din cadrul instituţiei. Zeci de automarfare aşteaptă efectuarea formalităţilor, dar nu se ştie când va putea fi reluată activitatea, scrie News.ro.

Activitatea Vămii Arad, blocată din cauza unui ATAC CIBERNETIC. S-au format cozi de camioane
Comentează 1

Surse din cadrul Vămii Arad au declarat, luni, pentru News.ro, că toate computerele au fost oprite din cauza unui atac informatic, astfel că activitatea este complet blocată.

Conform surselor citate, ordinul de deconectare a sistemelor de la reţeaua proprie de comunicare (intranet) a fost primit de la conducerea Reglionalei Vamale Timişoara, de care aparţin şi vămile arădene.

”Vineri, sistemele mergeau bine. Azi (luni - n.r.), când am ajuns la lucru, am fost nevoiţi să oprim toate computerele din vama de interior Arad, astfel că nu se mai poate lucra. Se pare că este vorba de un atac informatic. Nu ştim cât va dura această situaţie”, a declarat sursa citată.

CITEȘTE CONTINUAREA PE NEWS.RO

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite