Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Acesta este cel mai complet aliment din lume! Conține aproape toate vitaminele și mineralele

“Copacul lui Dumnezeu” sau “cel care nu moare niciodată”, Moringa Oleiferă este o plantă extrem de prețioasă pentru că putem să folosim de la ea totul, de la rădăcină până la, ultima frunză.

Acesta este cel mai complet aliment din lume! Conține aproape toate vitaminele și mineralele
Comentează 0

Până în prezent, oamenii de știință au investigat amplu doar o parte din numeroasele beneficii de sănătate oferite de această plantă. Cercet. Dr. Horațiu Albu, master în biologia moleculară, ne spune care pot fi efectele benefice ale acestei plante miraculoase asupra sănătății noastre. 

Moringa este foarte hrănitoare 

Moringa, un copac destul de mare indigen în nordul Indiei, vine cu avantajul că aproape toate părțile îi pot fi consumate sau utilizate că ingrediente în diferite medicamentele fitonutritionale sau remedii tradiționale pe bază de plante. 

Frunzele și păstăile sunt frecvent consumate în anumite părți ale Indiei și Africii. Frunzele sunt o sursă excelentă de proteine, vitamine și minerale. Astfel, o ceașca de frunze proaspete, tăiate conține 2g proteine complexe și o proporție importantă din necesarul zilnic de Vitamină B6 (19%), Vitamină C (12%), Vitamină B2 (9%), Vitamină A (9%) sub formă beta-carotenilor, Fier (11%) și Magneziu (8%). În țările occidentale, frunzele uscate și apoi transformate sub formă de pulbere sau capsule sunt utilizate pentru suplimentare nutriționala.

Citiți continuarea pe doctorulzilei.ro


Scrie un comentariu

trimite