Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

VIDEO | Acest tânăr de 19 ani din Buteni a dat dovadă de o CRUZIME rară. Iată cum și-a asmuțit pitbull-ul să atace un câine legat

Abia ieșit din adolescență, un arădean este cercetat penal pentru cruzimi față de animale, după ce a fost identificat de către polițiști într-un filmuleț postat pe internet în care își pune pitbull-ul să atace un alt câine, care era ținut legat, la scenele violente participând câteva persoane fără să intervină.

VIDEO | Acest tânăr de 19 ani din Buteni a dat dovadă de o CRUZIME rară. Iată cum și-a asmuțit pitbull-ul să atace un câine legat
Comentează 9

Un utilizator al rețelei Facebook a postat, duminică după-amiază, o filmare cu scene violente, pe care spune că a primit-o. În imagini apare un câine pitbull încurajat de stăpân să atace un alt câine, care era ținut legat în lanț, pentru a nu se putea apăra. Cel care a postat imaginile a făcut un apel la identificarea proprietarului câinelui, pentru a fi reclamat la Poliție.

La scenă participă câțiva tineri care se amuză, dar după un timp îl eliberează din lanț pe câinele atacat, însă acesta este mușcat în continuare de pitbull. În cele din urmă, tinerii intervin și îi separă pe cei doi câini.

În urma postării de pe internet, zeci de mii de persoane au redistribuit filmarea pe rețelele de socializare, cerând autorităților să-l identifice pe proprietarul câinelui agresiv. Polițiștii au reușit asta după câteva ore, fiind vorba de un băiat de 19 ani, Ionel Stepan, din localitatea arădeană Buteni, care luni dimineață a fost dus la audieri. Identitatea ne-a fost confirmată atât de către surse din rândul anchetatorilor, cât și de către mai multe persoane din Buteni, care spun că au văzut pe Facebook numeroase postări ale acestuia împreună cu pitbull-ul său.

“În urma apariției imaginilor, colegii de la Postul de Poliție din Buteni s-au sesizat din oficiu și l-au identificat pe autor, care este cercetat penal pentru cruzimi față de animale. Dosarul a fost înaintat deja procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț”, au declarat, luni, reprezentanții Biroului de presă al Poliției Județene Arad.

Anchetatorii spun că au mai identificat încă două persoane care au asistat la scenele violente, fiind vorba de doi minori, iar ”cercetările vor fi extinse pentru identificarea tuturor celor care au participat la comiterea faptei”.

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite