Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident violent pe autostrada Timișoara-Lugoj: 13 persoane implicate. Traficul a fost BLOCAT

Accident puternic pe autostrada Timișoara - Lugoj, după ce un microbuz și o mașină s-au ciocnit violent. 13 persoane se aflau în cele două autovehicule. Traficul a fost blocat aproximativ două ore.

Accident violent pe autostrada Timișoara-Lugoj: 13 persoane implicate. Traficul a fost BLOCAT
Comentează 1

Potrivit opiniatimisoarei.ro, microbuzul, condus de un șofer bulgar, a izbit mașina din spate. Mai multe echipaje SMURD și ambulanțe, pompieri și polițiști au ajuns la fața locului.

În urma accidentului, doar șoferul bulgar a fost rănit, celelalte persoane s-au ales doar cu o sperietură zdravănă. Rănitul a fost preluat de medici și a fost transportat la spitalul din Timișoara pentru îngrijiri medicale. 

Mai multe ambulanţe şi autospeciale SMURD, dar şi pompieri şi echipaje ale Poliţiei s-au dus la locul accidentului care a avut loc între localităţile Recaş şi Izvin, din judeţul Timiş, pe autostrada care leagă Timişoara de Lugoj.

UPDATE. În accident au fost implicate un microbuz din Bulgaria, în care se aflau nouă cetăţeni din această ţară, şi un autoturism în care se aflau patru români, trei persoane fiind transportate la spital, în stare de conştienţă, informează reprezentanţii ISU Timiş.

''În microbuz erau nouă cetăţeni bulgari, iar în autoturism, patru români. În total, 13 persoane au fost implicate în accident, dintre care trei au fost preluate şi duse la spital, în stare de conştienţă, unul fiind şoferul bulgar'', a declarat pentru Agerpres Elena Megherea, purtător de cuvânt al ISU Banat.

Sursa:realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite