Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident grav lângă București. O mamă s-a aruncat în fața trenului cu cei trei copii. Toți au murit

Un tren care circula pe ruta București-Constanța a lovit mortal patru persoane. Accidentul a avut loc joi dimineața, între stațiile Pasărea și Brănești, din județul Ilfov.

Accident grav lângă București. O mamă s-a aruncat în fața trenului cu cei trei copii. Toți au murit
Comentează 0

Victimele sunt o femeie și cei trei copii ai săi, cu vârsta cuprinsă între 2 și 10 ani. Femeia s-ar fi aruncat cu cei mici în fața trenului. Polițiștii spun că au găsit un bilet de adio în apropiere de locul accidentului, printre actele femeii.

La Ministerul Transporturilor s-a instaurat o celulă de criză. ”Dorim să obținem informații legate de cauzele accidentului. Ne interesăm de soarta mecanicului. Va fi consiliat psihologic”, a declarat directorul CFR Călători, Iosif Szentes.

Trenul se deplasa cu 160 de km/h, a anunțat purtătorul de cuvânt al CFR Călători. Garnitura are, deja, întârziere de aproximativ două ore. Circulația feroviară este blocată pe magistrala spre Constanța.

Întâi, o minoră în vârstă de 10 ani a fost găsită moartă pe linia de cale ferată. La 500-600 de metri distanță de ea, au fost găsiți mama și frații fetiței, toți decedați.

”La ora 9:27 s-a primit o solicitare pentru un accident de tren la Halta Brănești. Echipajul a ajuns în șase minute. Au fost găsite două victime, un copil de 10 ani decedat și o persoană de sex feminin a cărei vârstă nu se cunoaște, tot decedată. Ar mai putea fi două victime sub tren”, a declarat directorul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, Alis Grasu, la Realitatea TV.

CFR Călători anunță că trenurile spre/dinspre litoral vor circula cu întârzieri: pasagerii trenului IR 1932 Oradea – Mangalia, între care se aflau și 40 minori, au primit de la personalul feroviar apă și fructe.

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Tarife în țară - https://www.cfrcalatori.ro/ro/tarife-tara/renuntare-calatorie.

Citeste mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite