Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident cu doi morți și doi răniți la ieșirea din Andrei Șaguna

Accident cu doi morți și doi răniți la ieșirea din Andrei Șaguna
Comentează 0

În seara zilei de joi, 15 martie, în jurul orei 19,30, conducătorul unei autoutilitare VW, care circula împreună cu încă doi pasageri pe Drumul Național 79 în direcția Arad, în apropiere de localitatea Andrei Șaguna, în condițiile unei ploi torențiale, încât abia vedeai la doi metri în fața mașinii, a lovit mortal un trecător de pe marginea șoselei, proiectându-l la câțiva metri depărtare pe câmpul din dreapta drumului, apoi s-a izbit cu mașina de un copac.

În urma impactului cei doi pasageri au suferit mai multe leziuni, fiind transportați de către SMURD și Ambulanță la Spitalul Județean Arad, iar șoferul microbuzului a murit pe loc, ciocnirea cu trunchiul copacului fiind atât de puternică, încât pentru scoaterea corpului neînsuflețit al conducătorului auto a fost necesară intervenția Detașamentului de Descarcerare al ISU Arad.

Circulația pe Drumul Național Arad - Oradea a fost oprită aproximativ o oră, pentru ca Poliția Rutieră să poată face măsurătorile necesare.

 

Vasile Zărăndan

 

UPDATE:

”Conducătorul auto implicat în evenimentul de aseară a fost identificat în persoana unui tânăr de 28 de ani, din localitatea Zimand.
Continuăm cercetarile în vederea identificării pietonului accidentat mortal”, după cu ne-a relatat agent șef adjunct de poliție Claudia Iuga din partea IPJ Arad.

Galerie foto (19)


Scrie un comentariu

trimite